Cases

August 13, 2020
Unicef
UNICEF Nederland heeft de ambitie om op een innovatieve manier haar donateurs te bereiken en aan zich te binden. Om deze ambitie te realiseren is er een innovatieteam gestart die de organisatie op continue basis voorziet van o.a. nieuwe fondsenwervende proposities. Deze ambitie is ontstaan vanuit de behoefte meer aansluiting te vinden bij de veranderende behoeften van potentiële donateurs.
Lees verder
March 3, 2020
ENGIE
Samen met ENGIE zijn we op zoek gegaan naar de beste manier waarop het team dat zich bezighoudt met aardwarmte het beste georganiseerd en gestructureerd kan worden. Met als doel om om het proces van business development efficiënter en effectiever te laten verlopen en snel resources op te kunnen schalen.
Lees verder
November 13, 2019
NN Investment Partners
Om interne innovatie te versnellen hebben we samen met NN IP een nieuwe manier van werken opgezet. Deze hebben we toegepast op een interne applicatie. Door de business en IT samen te brengen in een nieuw ritme, hebben we de ontwikkeling kunnen versnellen en een betere en schaalbare oplossing kunnen bedenken.
Lees verder
November 13, 2019
Vopak Agencies
Vopak Agencies is in 2019 gestart met Digital Port Solutions om de digitale strategie “from Agent to eGent” te realiseren. Innovation Booster heeft geholpen met het zetten van de eerste stappen richting realisatie van deze strategie.
Lees verder
September 25, 2019
Uitgeefhuis Nieuw Amsterdam
Novamedia is een social enterprise met de ambitie om business en idealen bij elkaar te brengen. Dit met als doel om de wereld een betere plek te maken. Om haar ambitie te realiseren wil Novamedia, in samenwerking met Innovation Booster, een project starten om te experimenteren met nieuwe verdienmodellen in de uitgeversmarkt.
Lees verder
September 25, 2019
Blue Sky Group
Blue Sky Group zit in een transitie om de deelnemer meer centraal te gaan stellen. Innovation Booster heeft geholpen in het maken van deze vertaalslag van de visie naar een klantbediening strategie die aansluit op de behoeften van specifiek klantgroepen.
Lees verder
March 14, 2019
Interamerican
Samen met Interamerican ontwikkelden we een nieuwe aanpak voor innovatie, passend bij de (Griekse) bedrijfscultuur. Al twee jaar na de eerste stap van deze transformatie hebben 18 innovatieteams gezorgd voor een totale nieuwe ‘top line’ groei van €6.000.000.
Lees verder
March 14, 2019
Evides
In samenwerking met Evides is het WEI.LAB gecreëerd. Het WEI.LAB is opgezet om innovatieve ideeën op te halen en aan te scherpen. Dit heeft geleid tot gevalideerde proposities en een aantal implementaties.
Lees verder
February 21, 2019
ING
Om een nieuw betaalsysteem te ontwikkelen had ING behoefte aan een nieuwe werkwijze. Door samen te onderzoeken en experimenteren is PACE ontstaan, de innovatiemethodiek van ING die inmiddels wereldwijd is uitgerold onder ING medewerkers.
Lees verder
February 21, 2019
Allianz
Om de maximale potentie uit haar medewerkers te halen, was Allianz op zoek naar een nieuwe manier van werken. Samen ontwikkelden we een innovatiemethodiek met een passend innovatieprogramma om de implementatie van digitale innovatie-initiatieven te versnellen.
Lees verder
February 21, 2019
Unilever
Om nieuwe business modellen en bronnen voor groei te creëren, wilde Unilever nieuw opkomende digitale kanalen benutten zoals de home-delivery markt. Samen zijn we op zoek gegaan naar een nieuw winstgevend verkoopkanaal voor Unilever-ijs.
Lees verder

Geïnspireerd?

Bel een Booster