Cases

March 14, 2019
Interamerican
Samen met Interamerican ontwikkelden we een nieuwe aanpak voor innovatie, passend bij de (Griekse) bedrijfscultuur. Al twee jaar na de eerste stap van deze transformatie hebben 18 innovatieteams gezorgd voor een totale nieuwe ‘top line’ groei van €6.000.000.
Lees verder
March 14, 2019
Evides
In samenwerking met Evides is het WEI.LAB gecreëerd. Het WEI.LAB is opgezet om innovatieve ideeën op te halen en aan te scherpen. Dit heeft geleid tot gevalideerde proposities en een aantal implementaties.
Lees verder
February 21, 2019
ING
Om een nieuw betaalsysteem te ontwikkelen had ING behoefte aan een nieuwe werkwijze. Door samen te onderzoeken en experimenteren is PACE ontstaan, de innovatiemethodiek van ING die inmiddels wereldwijd is uitgerold onder ING medewerkers.
Lees verder
February 21, 2019
Allianz
Om de maximale potentie uit haar medewerkers te halen, was Allianz op zoek naar een nieuwe manier van werken. Samen ontwikkelden we een innovatiemethodiek met een passend innovatieprogramma om de implementatie van digitale innovatie-initiatieven te versnellen.
Lees verder
February 21, 2019
Unilever
Om nieuwe business modellen en bronnen voor groei te creëren, wilde Unilever nieuw opkomende digitale kanalen benutten zoals de home-delivery markt. Samen zijn we op zoek gegaan naar een nieuw winstgevend verkoopkanaal voor Unilever-ijs.
Lees verder

Geïnspireerd?

Bel een Booster